Saturday, June 4, 2011

Des idées!!

Μια και τις τελευταίες μέρες έχω ξοδέψει αρκετή φαιά ουσία για να αποφασίσω πώς θα κάνω το καινούριο μου δωμάτιο (κλασσικά με τη βοήθεια των γονιών!!), έχω πλέον καταλήξει!Φυσικά τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε ένα μήνα περίπου, όταν όλα θα έχουν τακτοποιηθεί!Με το ψάξε-ψάξε όμως, βρήκα μπόλικες μικρές και εύκολες ιδέες! :)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


special thanks to weheartit.com!


Photobucket

5 comments:

  1. επεστρεψες δυναμικα βλεπω!!!! χαιρομαι!! μια συμβουλη σχετικα με το δωματιο : μην βιαστεις να το ολοκληρωσεις, να μαζευεις σιγα-σιγα διαφορα στοιχεια /επιπλα/ ιδεες ωστε να ειναι πραγματικα αυτα που σου ταιριαζουν, μην γεμισεις το δωματιο με μιας γιατι το πιο πιθανο ειναι να "μπουκωσει" , και ισως πολυ συντομα να σε κανει να καταλαβεις πως τελικα δεν εγινε οπως ακριβως θα το ηθελες . Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω!

    Σευχαριστω για τα σχολια σου, μην αγχωνεσαι για τις εξετασεις, απολαυσε τες ! εμενα ειναι η τελευταια μου και πιστεψε με θα εκανα τα παντα για να ειμαι παλι στο 3ο ετος και να βασιζομαι στην επαναληπτικη του Σεπτ! Στην ιδια σχολη με σενα ηταν παρεμπιπτοντως ο φιλος μου και αν δεν κανω λαθος στο τριτο ετος ειναι κ η γειτονισσα μου! Ε μα, ετσι εξηγουνται οι γλωσσικες σου ικανοτητες!

    τα καλοκαιρια μου ειναι πραγματι φανταστικα (ποιανου δεν ειναι αλλωστε;)! και μαυτα κ μαυτα να σου ευχηθω καλο καλοκαιρι, ωπ ,ολοκληρο γραμμα σου γραψα! Καλη συνεχεια!!!

    ReplyDelete
  2. sou xw pei oti trelainomai gia tin ais8itiki sou?

    ReplyDelete
  3. Ti teleia pragmata!! Eidika h prwtoteleutaia fwtografia,polu inspirative!!

    ReplyDelete
  4. Sumfwnw me tin xristina teleia i proteleutaia photo!! really inspirational! kai oi ipoloipes vevea den pane pisw..!! great choices!

    ReplyDelete
  5. Egw pali erwteu8hka tin prwti!!kai fusika tin kanata me ta kerasakia!oles vasika einai erwuteusimes gia na pw tin alh8eia <3
    xxx

    ReplyDelete