Wednesday, November 10, 2010

Time to create!! :)

Photobucket
Τις τελευταίες μέρες έχω την εντύπωση πως το σπίτι μου με βλέπει πολύ!! Κι είμαι κάπως έτσι =) και κάπως έτσι :/ Για να αποφύγω την γκρίνια και τη μιζέρια..αφιερώνομαι στο εργόχειρο και τη χειροτεχνία, διότι από τον πολύ Pc δεν μας βλέπω σύντομα καλά!!!

Για αρχή αγόρασα ένα κλασσικό Sol's γκρι μπλουζάκι, θέλοντας να κεντήσω επάνω του ένα συγκεκριμένο σχέδιο που μου άρεσε. Όμως, λόγω λάθος καμβά, αναγκάστηκα ό,τι κέντησα να το ξηλώσω και κατάφερα και μια ωραιότατη τρύπα στη μπλούζα!!Μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω για να την επαναφέρω, ξεκίνησα το κέντημα!

Παρήγγειλα από το Etsy το εξής σχέδιο, Photobucket
το οποίο έφτασε μέσω e-mail σε λιγότερο από 10' και ξεκίνησα δουλειά!! Ομολογουμένως το σχέδιο είναι αρκετά κουραστικό και οι διαστάσεις του κεντήματος είναι μεγάλες και λόγω της σχολής παράλληλα έχω καταφέρει μόνο τη λάμπα στα δεξιά και λίγο την αρχή του Πύργου!Είμαι σίγουρη όμως, πως θα είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!

Στο μεσοδιάστημα, κι αφού διάβασα πολύ για ολοκληρωτισμό για πραξικοπήματα, νοθείες, εκλογές και κινήματα, βρήκα τι να κάνω με τη μπλούζα μου!!Της άλλαξα τα φώτα!Την κόντυνα, της έκανα λαιμόκοψη χαμόγελο και προσπάθησα να καλλιτεχνήσω!! Ιδού και το -όχι και τόσο ολόισιο - αποτέλεσμα!! :D

(Να σημειώσω ότι είμαι πιασμένη στο σβέρκο, λόγω 2.5 ωρών Shutter Island, οπότε μπορεί να δικαιολογηθεί το ολίγον στραβό της υπόθεσης!Τουλάχιστον άξιζε η ταινία..!)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Besitos for tonight!! :))


Photobucket

[αν και δεν συνηθίζω το ιδιαίτερο editing.. ^ =) ]


Photobucket

10 comments:

  1. vlaka teleia vghke h mplouzaaaa!!! Einai h idia mplouza pou eixes ksekinhsei na rapseis h phres allh opws eleges? den peirazei ka8olou pou mporei na einai ligo stravia,siga pou fainetai..!!

    ReplyDelete
  2. glyka to cupcake! :)
    keep creating!

    ReplyDelete
  3. teleio! kai to kenthma ap oti fainetai 8a vgei teleio!
    p.s. please follow if you want so!
    kisses!

    ReplyDelete
  4. Η ίδια που είχα πάρει είναι! ;) Κι επειδή την είχα τρυπήσει, έπρεπε να βάλω κάτι..και ιδού! ;) Έχει πλάκα πώς φαίνεται από πίσω με τις ραφές!! =) Μ'άρεσε πολύ πώς βγήκε η υπογραφή!!

    Thank youououou!

    ReplyDelete
  5. Γεια και πάλι! Λοιπόν, διάβασα το σχόλιο σου... Το ξέρω πως έχεις απόλυτο δίκιο, όπως ξέρω και ότι σε λίγα χρόνια θα γελάω με όλα αυτά, όπως γελάω τώρα με αυτά που πέρασαν... Θα έχεις συνειδητοποιήσει όμως και μόνη σου ότι μόνο όταν περνάει κάτι βλέπεις τις πραγματικές διαστάσεις του... Αν και είναι αρκετά βασανιστικό όλο αυτό με τον ανεκπλήρωτο έρωτα, μπορώ να πω ότι με βοηθάει να περάσει πιο γρήγορα η τρίτη λυκείου! Έχω έναν λόγο να σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε μέρα, βρε παιδάκι μου! :D

    Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου για τα αγγλικά μου, αν και πιστεύω ότι κάνω αρκετά λάθη! Πάντως βάζω τα δυνατά μου!

    Όσον αφορά την μπλούζα σου, είναι απλά ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ. Μα τί φαντασία είναι αυτή! Επίσης, τρελαίνομαι για το ύφασμα με τα λαχούρια (έτσι λέγονται νομίζω =/) που χρησιμοποίησες ως φόντο!

    Φιλιά! ♥

    ReplyDelete
  6. Χεχεχ! ;) Έχεις δίκιο σε αυτά που λες!! Και ειδικά στο ότι περνάει γρηγορότερα ο χρόνος... ;)
    Καλό κουράγιο!

    Όσο για τη μπλούζα ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Το από πίσω είναι το πάπλωμά μου!! :Ρ

    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  7. Tέλεια η μπλούζα!!!!!
    Όσο για το στραβό της υπόθεσης, εκτός από άποψη, είναι και για το "μάτι" :Ρ
    Συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!!!!

    ReplyDelete
  8. To agaphsa ayto to post, super idea, prepei na mauv na rabw epeigontws.

    ReplyDelete
  9. aaaaaaaaaaaaaaagapw!!!! pote 3ekinas eshop????

    ReplyDelete
  10. opote mou grafeis comment h dia8esh anevainei amesws!! :D
    Hmm..let me think..molis teleiwsw ta workshops! ;) Allwste autos htan o arxikos skopos ths upar3hs tou blog..an kai sth sunexeia kati skirthse mesa mou me auth th sunh8eia!! ;)

    ReplyDelete