Tuesday, January 25, 2011

my mustache!

Have you seen my mustache?! :)

PhotobucketPhotobucket
Εκτός από την μικρή μου πινελιά έχω να σας πω, πως η πρώτη μου απόπειρα να φωτογραφήσω με τη Diana χαρακτηρίζεται από δύο λέξεις: πλήρης απογοήτευση!Σε τέτοιο σημείο, που ακόμη και η υπάλληλος αποθρασύνθηκε!!..Έχω μια τάση να ξεχνιέμαι ότι δεν είναι αυτόματη! :Ρ Η αλήθεια είναι ότι ήταν κρίμα, γιατί αν δεν είχα τα μυαλά μου πάνω από το κεφάλι μου και έφτιαχνα τις εκάστοτε ρυθμίσεις, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό!!

Την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώνεται το πρώτο κομμάτι της εξεταστικής μου, οπότε θα έχω και υλικό από το ''Go Vintage'' Party και από δικές μου δημιουργίες και -επιτέλους- κάποιες φωτογραφίες της προκοπής!!! :)


cu soon! :)

Photobucket

Wednesday, January 19, 2011

''Go Vintage'' Party!

Μετά από μια πολύ σύντομη συνάντηση των bloggers της Θεσσαλονίκης, με πολλές ιδέες στο κεφάλι, πραγματοποιήσιμες και μη, που αφορούσαν ένα event που θα είχε να κάνει με ό,τι μπορεί να ασχολούνται τα blog όλων μας, καταλήξαμε να ξεκινήσουμε ένα Μεσημεριανό vintage party με την υποστήριξη της Ανθής και του Κωνσταντίνου (aka Wear Vintage)!

Όλοι εσείς που μπορεί να διαβάζετε αυτή τη στιγμή είστε προσκεκλημένοι!Αρκεί να έχετε κάτι vintage πάνω σας, ή μαζί σας! ;) Όποια δεκαετία σας συναρπάζει περισσότερο, φορέστε την και ελάτε να την χορέψετε κιόλας!!

29 Ιανουαρίου 2011 στο Barrister στη Φράγκων 3 (απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια) στις 16.00!




Photobucket

Tuesday, January 18, 2011

Skirt No3.Mission accomplished!

Με την αρχή του νέου έτους είχα υποσχεθεί να σας δείξω τις φούστες που έραψα! :) Τα περασμένα Χριστούγεννα αποφάσισα πως τα δώρα μου ήθελα να είναι από τα χεράκια μου και ιδού το ένα κατόρθωμα!

Το ύφασμα είναι ενός είδους ταφτάς σε μπλε ηλεκτρίκ και έχει μέσα κόκκινη κλωστή, κι έτσι το ύφασμα φαίνεται να έχει διαφορετικό χρώμα από κάθε ξεχωριστή οπτική γωνία!! :)

Μετά από τόσο παίδεμα έχω εξοικειωθεί με τις φούστες!Έχω ένα σωρό σχέδια στο νου μου, αλλά δε μου μένει παρά να ξεμπερδέψω με την εξεταστική μου και να αφιερωθώ πλήρως!

Την Τετάρτη θα έχω και τα πρώτα αποτελέσματα από τη Diana!!

Besitos! :D

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Και η πολυπληθής ομάδα πίσω από τις κάμερες...
Photobucket
Photobucket

Friday, January 14, 2011

My very own Mr.Pink!

Hola!! :)

Ήρθε η στιγμή - επιτέλους, μετά από τόση καθυστέρηση - να ανακοινώσω την άφιξη της ολόδικής μου Lomo Diana F+ ''Mr.Pink''! :D

Photobucket

Αύριο τρέχω να αγοράσω φίλμ!!Από βδομάδα αναμείνατε νέο ποστ με τα αποτελέσματα και δύο φούστες που έφτιαξα!! :) [Μόνη μου τα γράφω-μόνη μου χαίρομαι! :Ρ]

Nos vemos pronto!Adios! :D

Photobucket

Sunday, January 2, 2011

1.1.11

Photobucket

Ο καινούριος χρόνος δεν με βρήκε, δυστυχώς, με την καλύτερη των διαθέσεων, όμως τα πάντα είναι στο χέρι μας και μπορούμε να τα αλλάξουμε!!Ύστερα, λοιπόν, από μια ζαλισμένη νύχτα, με χορό, γέλιο και πολύ πολύ κρύο, ανήμερα το 2011 με βρήκε να πλέκω (ανθρώπινα, διότι παλιότερα όποτε μου μάθαινε η μαμά μου, ξεκινούσα ένα κασκόλ και κατέληγα να πλέκω ένα μακρύ πλεκτό με άπειρες τρύπες - βλ. χαμένες θηλιές!!), να τρώω τρουφάκια, κι ό,τι έμεινε από τη σοκολάτα του κορμού, να ράβω, να αναπολώ και να σχεδιάζω, με αφορμή την καινούρια μου αρχή και με δεδομένα τις εμπειρίες μου, την πορεία του νέου έτους!!Προς στιγμήν τα γράφω στο ημερολόγιό μου, από αύριο θα τα αποτυπώνω με τη Lomo Diana Mr.Pink, την οποία αναμένω αύριο!! :)

Χαρούμενη χρονιά, ευτυχισμένο το 2011!Καιρός να γράψουμε τη δική μας ιστορία για τη νέα δεκαετία (λιγάκι τρομακτική μου ακούγεται βέβαια αυτή η λέξη), να τη γεμίσουμε δημιουργικά, ευφάνταστα, με πολύ γέλιο, πολλές δυνατές στιγμές και νέες εμπειρίες!

Let the journey begin..

Photobucket

photo from weheartit.com
~~~~~

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

photos of mine
Photobucket