Sunday, November 28, 2010

Sweet efforts!

Παράλληλα με όλα τα άλλα με έπιασε κι ένας έντονος οίστρος ζαχαροπλαστικής!!Η προκοπή μου δεν έχει όρια!! :Ρ

Ξεκίνησα το προηγούμενο Σάββατο με marshmellows, που τα τίμησαν πολύ, μια και δύο μέρες κυκλοφορούσα με ένα γεμάτο tupper στην πόλη, ύστερα πειραματίστηκα με μια Mousse au chocolat, την οποία ως επί το πλείστον την τίμησα εγώ και χθες συνέχισα με cupcakes, στα οποία έκανα το τραγικό λάθος να βάλω γλάσο από πάνω, που δε μου άρεσε ιδιαίτερα..οι γνώμες, ακόμη, διίστανται!

Καλή όρεξη!! =)

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να κάνω DIY's με φωτογραφίες και step by steb τις συνταγές, αλλά αφιερώθηκα στα γλυκά και στο να τρώω λιγάκι όσο τα έφτιαχνα!! =Ρ
=) =)

Photobucket

Saturday, November 27, 2010

Black & White!

Ξαφνικά μετά από μέρες απουσίας έχω έμπνευση για άπειρα post!! =)

Προς στιγμήν ένα μικρό δείγμα από μια εξίσου μικρή προσπάθειά μου με την -ταλαίπωρη από τα χεράκια μου- αναλογική του μπαμπά μου!!

Τελικά, αποφάσισα ότι το ασπρόμαυρο φιλμ είναι το καλύτερο!!!
:D

Alex
Christie.3Christie.2Dimitra
me
Christie.1

Be right back! ;)
Photobucket

Wednesday, November 10, 2010

Time to create!! :)

Photobucket
Τις τελευταίες μέρες έχω την εντύπωση πως το σπίτι μου με βλέπει πολύ!! Κι είμαι κάπως έτσι =) και κάπως έτσι :/ Για να αποφύγω την γκρίνια και τη μιζέρια..αφιερώνομαι στο εργόχειρο και τη χειροτεχνία, διότι από τον πολύ Pc δεν μας βλέπω σύντομα καλά!!!

Για αρχή αγόρασα ένα κλασσικό Sol's γκρι μπλουζάκι, θέλοντας να κεντήσω επάνω του ένα συγκεκριμένο σχέδιο που μου άρεσε. Όμως, λόγω λάθος καμβά, αναγκάστηκα ό,τι κέντησα να το ξηλώσω και κατάφερα και μια ωραιότατη τρύπα στη μπλούζα!!Μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω για να την επαναφέρω, ξεκίνησα το κέντημα!

Παρήγγειλα από το Etsy το εξής σχέδιο, Photobucket
το οποίο έφτασε μέσω e-mail σε λιγότερο από 10' και ξεκίνησα δουλειά!! Ομολογουμένως το σχέδιο είναι αρκετά κουραστικό και οι διαστάσεις του κεντήματος είναι μεγάλες και λόγω της σχολής παράλληλα έχω καταφέρει μόνο τη λάμπα στα δεξιά και λίγο την αρχή του Πύργου!Είμαι σίγουρη όμως, πως θα είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!

Στο μεσοδιάστημα, κι αφού διάβασα πολύ για ολοκληρωτισμό για πραξικοπήματα, νοθείες, εκλογές και κινήματα, βρήκα τι να κάνω με τη μπλούζα μου!!Της άλλαξα τα φώτα!Την κόντυνα, της έκανα λαιμόκοψη χαμόγελο και προσπάθησα να καλλιτεχνήσω!! Ιδού και το -όχι και τόσο ολόισιο - αποτέλεσμα!! :D

(Να σημειώσω ότι είμαι πιασμένη στο σβέρκο, λόγω 2.5 ωρών Shutter Island, οπότε μπορεί να δικαιολογηθεί το ολίγον στραβό της υπόθεσης!Τουλάχιστον άξιζε η ταινία..!)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Besitos for tonight!! :))


Photobucket

[αν και δεν συνηθίζω το ιδιαίτερο editing.. ^ =) ]


Photobucket

Sunday, November 7, 2010

Miss Patina strikes again!!

Η γνωστή πλέον Miss Patina, που τόσο με συνάρπασε το καλοκαίρι και ήδη κατέθεσα τον οβολό μου για να αποκτήσω ένα από τα γλυκύτατα φορέματά της, ξαναχτυπά!!!

Είναι χαριτωμένα, είναι girlie και είναι απίστευτα μοναδικά και με ανύπαρκτο κόστος για τη μεταφορά!! =) Συν του ότι οι τιμές είναι γενικά προσιτές, ακόμα και στις δύσκολες σημερινές καταστάσεις ;)

Τα αγαπημένα μου είναι τα δύο πρώτα!!Ειδικά το πίσω μέρος του παλτό με το φιόγκο, είναι to die for!!
Επίσης στην τελευταία φωτογραφία απεικονίζεται ένας πλεκτός τρόπον τινά γιακάς!! <3 Είναι πανέμορφος και σκέφτηκα να δοκιμάσω να τον φτιάξω μόνη μου..Ίσως καταφέρω και κάτι!!!
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Simply adorable!!!!



Μπορείτε να τα βρείτε εδώ!! Η επίσημη ιστοσελίδα είναι ακόμη υπό κατασκευή!!

Επιπλέον, σήμερα επισκέφτηκα και την έκθεση του Toulouse Lautrec στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ! Ήταν πολύ ωραία και την απόλαυσα, καθώς είχα τουλάχιστον μια μικρή ιδέα για την Belle époque, όπως επίσης και για τη ζωή του και το έργο του, όμως έμαθα πολύ περισσότερες λεπτομέρειες!!Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονταν, οπότε δεν έχω να σας δείξω κάτι, ώστε να σας παρακινήσω περισσότερο να επισκεφθείτε την έκθεση!! Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, το φοιτητικό εισιτήριο 2,50 ευρώ, ενώ οι πολύτεκνοι μπαίνουν free (sometimes I extremely adore my sweet 3 elder brothers :P ) !!!Και μπορείτε να δείτε και τις άλλες δύο εκθέσεις, που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στο Τελλόγλειο! ;)

That's all for now!!
=)
Photobucket

Thursday, November 4, 2010

Alphonse Mucha

Photobucket

Από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες της Art Nouveau!!Ουσιαστικά επηρεασμένος από την τσεχική παράδοση και τέχνη και όχι από κάποια μόδα, κατάφερε να μείνει στην ιστορία με το έργο του, αν και όχι με την φήμη που θα ήθελε για τον εαυτό του!

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μια τάση να διαβάζω περί τέχνης και ιστορίας!
Μάλιστα μέσα σε αυτές τις μέρες θα πάω να δω και την έκθεση του Toulouse Lautrec στο Τελλόγλειο!!Κι ευελπιστώ τον επόμενο μήνα, που ίσως πάω στις Βρυξέλλες, να δω επιτέλους το μουσείο του Magritte, που δεν είχα την τύχη να επισκεφτώ την προηγούμενη φορά!!

:))

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket